Xtra støtte

HBC Extra er en samling af tidligere forskellige støtteforeninger til HBC, som vi nu har samlet under en ”paraply”. Gruppen består af medlemmer som igennem mange år har nydt godt af HBC’s medlemskab, og derfor gerne vil gøre en indsats for klubben.

HBC Xtra’s arbejde skal ikke forveksles med sponsorteamets indsats, hvor det handler om at skaffe midler direkte til hovedklubben.

I HBC Xtra fødes mange idéer om nye aktiviteter som kan give indtægter til HBC Xtra. Med disse midler vil HBC Xtra gerne støtte op om de mange aktiviteter for bl.a. de unge medlemmer i HBC. Men midlerne skal ikke kun anvendes til dette.

Der er ingen grænser for anvendelsen af midlerne. Det skal blot være i HBC’s interesse, og kan anvendes til såvel sportslige- som sociale aktiviteter, samt materielle goder for HBC.

Ved etableringen af HBC Xtra, blev HBC’s ”Bøvseklub” indlemmet i ”familien” og kaldes nu for HBC Kruset. Medlemmerne kan så fortsætte deres anvendelse af deres tidligere køb af det personlige ølkrus med navn og nr. Salget af ølkruset fortsætter i HBC Xtra’s regi.

Ud over salg af ølkrus har HBC Xtra indtil videre beskæftiget sig med salg af kampaktier og salg af FZ Forza’s kvalitetssokker, og nye idéer kommer til hen ad vejen.

Hvis du vil vide mere om HBC Xtra og vores aktiviteter, kan du møde os til HBC’s hjemmekampe for 1. holdet. Du er også altid velkommen til at kontakte én fra vores team.

Teamet