Bestyrelsen

Formand

Carsten Werge

Næstformand

Helle Guldborg

Kasserer

Susanne Helmer

Seniorformand

Sebastian-Bugtrup

Ungdomsformand

Sofie Dill

Veteranformand

Veteranformand

Kasper Malte Larsen

Eliteansvarlig

Dorthe Ryberg

Suppleant

Bo Sørensen

Sammenhold

I HBC står vi sammen. Vi står sammen i medgang og vi står sammen i modgang. Vi bakker op om holdkammerater både til holdkampe og til individuelle turneringer. Vi udviser solidaritet overfor hinanden. Vi viser sammenhold og bygger relationer både i afdelinger og på tværs af afdelinger. Hele klubben står sammen om en positiv udvikling for HBC.

Fair play

I HBC opfordrer vi til fair play og fair behandling af hinanden og andre klubber og deres medlemmer. Vi viser således respekt for andre spillere og andre klubber. Vi vil ikke have sejren for enhver pris, og vi skal kunne se os selv i øjnene i alt, hvad vi foretager os.

Mangfoldinghed

I HBC ser vi forskellighed som en styrke, og bifalder de mange varianter af kompetencer og personligheder der findes i klubben. Alle bliver accepteret, og alle holdninger høres og respekteres. Forskellighed øger kreativitet, nytænkning og glæde generelt, og når flere forskellige mennesker finder sammen skaber det flere perspektiver på opgaver og trivsel. I HBC er der plads til alle, og der er plads til at udvikle individet i fællesskabet og fokus på, at alle bliver værdsat.

Fællesskab

I HBC er vi fælles om udfordringer og fælles om opgaver. Vi hjælper hinanden, hvor vi kan, og alle bidrager med frivillige opgaver og tiltag, som kan styrke klubben generelt. HBC ønsker at være verdens bedste klub, og det har alle medlemmer et fælles ansvar for at sikre. Det er derfor et mål, at alle medlemmer bidrager med frivilligt arbejde, men samtidig klubbens ansvar, at dette bliver en god oplevelse. Fællesskabet tager ansvar for at sikre integration og velvære for nye spillere, både når ungdom bliver til senior, når senior bliver til veteran, og når der kommer helt nye spillere til klubben. I HBC viser fællesskabet interesse for individet og individet viser interesse for fællesskabet.

Attraktivt træningsmiljø

Det skal være en fantastisk oplevelse at træne og spille badminton i HBC. HBC ønsker at tilknytte de bedste trænerkapaciteter i landet. Vi ønsker trænere som både har fokus på og evner til at udvikle talentet så langt det rækker, kan skabe gode venskaber, sjov og socialt samvær på træningen, giver plads til individuelle behov, styrker fællesskabet, og ikke mindst udvikler hele mennesker både på og udenfor banen. HBC ønsker, at vores træningsmiljø er medvirkende til at bibeholde og tiltrække spillere til klubben, og vi tilbyder tilstrækkeligt med træningstilbud og muligheder for den enkelte uanset om man ønsker at træne få gange om ugen eller ønsker træning hver dag.