Træningen

 

I vores træning fokuserer vi meget på langsigtet udvikling. Derfor har tekniktræning højeste fokus i de tidligste år, da vi mener, at god slagteknik og benarbejdeteknik er afgørende for at kunne udnytte sit fulde potentiale som badmintonspiller. Vi bestræber os meget på, at børnene udvikler deres evne til både at være opgaveorienterede og konkurrenceorienterede.  

Trænere og ledere er samtidig opmærksomme på, at børnene også udvikler andre kompetencer end det rent badmintonmæssige. Det gælder bl.a. at lære at være målrettede, og lære at håndtere nederlag og turde at fejle.

Vores Trænere

Rune Ulsing

Chef Træner

Har været seniortræner i HBC siden 2011:
Min ambition for HBC: Få etableret et træningssetup, hvor der er en rødtråd igennem spillerenes udvikling fra ungdomsspiller til seniorspiller, og som er godt nok til at man kan bruge det som springbræt til forbundstræningen. Det skal være en klub, hvor der samtidig er plads til alle niveauer. Vi skal være en klub, hvor man føler man høre til og spillere med en masse klubfølelse.
Uddanelse: DBF tallenttræner, DIF Diplom Uddannels
Nuværende stillinger: Hovedtræner i HBC, U15 Landstræner i DBF

Thomas Tølbøl Jensen

Jeg startede selv med at spille badminton i Glostrup, da jeg var 8 år. Hurtigt blev jeg bidt af sporten, og da jeg var 15 år flyttede jeg til HBC for at spille. Jeg fandt tidligt ud af, at jeg ikke bare var vild med at spille selv, men at jeg også er både glad for og god til at lære fra mig. Jeg startede derfor som ungdomstræner i HBC som 19-årig, og jeg har nu i 10 år været hovedtræner for ungdomsafdelingen sammen med Rune Ulsing. Jeg er uddannet talenttræner igennem Badminton Danmark, og det er også i talentarbejdet jeg har min største interesse. De seneste år har jeg sammen med nogle andre arbejdet hårdt på at få en fantastisk gruppe 2 træning op og køre. Det synes jeg er lykkedes rigtig godt, og jeg er nu træner for denne gruppe om mandagen. Her får jeg bl.a. muligheden for at give de unge spillere jeg arbejder med et godt springbræt til seniorbadminton. Desuden glæder det mig at se, hvordan træningen er med til at binde flere mennesker i klubben sammen, og skabe et solidt socialt sammenhold på tværs af alder og niveau.

Patrcik Nielsen

"Palle"

Er ikke bare forrygende til selv at svinge ketcheren, men er også en ung mand med sans for at lære fra sig. Det har han gjort som træner i HBC siden de forrygende pubertetsår. Patrick har haft sin gang i klubben, siden han blev meldt ind som 7-årig, er selv aktiv på divisionsniveau og har et kæmpe HBC-hjerte, som han forsøger at give videre til de unge spillere, som han træner med stor glæde og begejstring.

Maja Ek

Min interesse for badminton startede da jeg var ni år gammel, hvorefter jeg startede med at spille i Brøndby Badminton Klub. Efter et par gode år der skiftede jeg så til Hbc, en beslutning jeg har været glad for lige siden. Klubben har en stor del af mit hjerte og synes at denne rummer både et stærkt sammenhold og samtidig også fokus på gode træninger hvor der er plads til alle. Jeg er primært træner for miniton og nybegyndere hvor det helt store fokus er at have det sjovt og få opbygget en kærlighed for sporten og Hbc, som jeg selv vægter utrolig højt. Når jeg ikke selv er træner udgør jeg en del af klubbens senoirtrup.